De jarige trakteert

De Franse fabrikant Caravelair en zustermerk Sterckeman zijn beiden jarig en vieren dit met een compleet uitgeruste verjaardagseditie.

Bij Caravelair is dat de Antares Titanium Anniversary om het 60-jarig jubileum in de verf te zetten, bij Sterckeman de Starlett Graphite Anniversary ter ere van de 75ste verjaardag. Ze zijn verkrijgbaar in drie populaire indelingen: met centraal bed (500 cm, MTM 1.500 kg), met twinbed (470 cm, MTM 1.500 kg) en met Frans bed (470 cm, MTM 1500 kg).

Je herkent de speciale versie meteen aan zijn sportieve uiterlijk met dynamische striping. We noteren ook een grijze polyester buitenplaat, disselafdekking, zwarte dakrails, een stijlvolle achterbumper en 14” aluminium velgen. In het interieur overheersen lichtbruine meubels met opzetstukken in zwart voor de bovenkasten.

De speciale stof ‘Tournon’ is een verwijzing naar de locatie van de fabriek waar beide merken van de band rollen. Zoals het een verjaardagsmodel betaamt, zijn heel wat opties standaard. Hierbij denken we aan de woonceldeur met venster en muggenhor, de 150L grote koelkast, een Truma 3004 verwarming, tv-voorbereiding en een handig controlepaneel.

Ook het douchepakket wint aan populariteit. De prijs voor deze nagenoeg complete reeks blijft netjes onder de 20.000 euro.

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen