Dreamer besteedt extra aandacht aan slaapcomfort

Het Dreamer-gamma 2021 bleek zo aan te slaan dat men weinig redenen zag tot grote wijzigingen. Er is keuze uit twee reeksen en zestien indelingen.

In de Fun-reeks is de populaire D55 (599 cm, Peugeot Boxer, 120 pk) nu ook verkrijgbaar als UP-variant. UP staat voor een buscamper met standaard pop-up daktent, goed voor twee extra slaapplaatsen. De D55UP is een doordacht model met achteraan een ruim dwarsbed van 195 bij 132 cm. Bijzonder is ook de hangkast onder het bed. Die zwaai je in een handomdraai de douchecabine in. Die laatste is gescheiden van de rest van de badkamer en kan je via de badkamerdeur omvormen tot een riante badweelde over de volledige breedte van de buscamper.

In de Select reeks is de D51 (599 cm, Fiat Ducato 120 pk) nieuw. Hij herneemt de indeling van de daarnet beschreven D55, maar legt enkele andere accenten. Zo is het dwarsbed achteraan extra breed gemaakt: 195 bij 153 cm. Het langwerpige keukenblok geniet extra veel werkruimte en een compressorkoelkast van 84l onder het aanrecht. Deze is zo geplaatst dat de deur 180° kan openen. De toegang tot de gaskoffer werd makkelijker en plaatsbesparender gemaakt.

Beide reeksen zijn optioneel verkrijgbaar met enkele extra uitrustingspacks om je Dreamer nog beter voor de dag te laten komen.

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen