Eura Mobil komt met nieuwe buscamper

Voor 2022 komt Eura Mobil voor de dag met een nieuw gamma ingerichte bestelwagens op Fiat Ducato. Zoals we van de Duitse fabrikant mogen verwachten is dit een premium gamma waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, uitrusting en comfort.

Speciaal voor deze reeks bouwde de constructeur zelfs een nieuwe en ultramoderne productiefaciliteit. Net als bij hun grote broers is er bij deze campervans enorm veel aandacht besteed aan de details. De fabrikant gaat prat op zijn robuuste meubelen, hoogwaardig slaapcomfort, ergonomische verlichting, geluids- en thermische isolatie en modulaire badkamer. De afvalwatertank en leidingen zijn geïsoleerd en verwarmd.

Er is keuze uit drie indelingen:

  • V595 HB (599 cm) met een dwarsbed
  • V635 EB (636 cm) met twinbed
  • V635 HB (636 cm) met een elektrisch in de hoogte verstelbaar bed, ideaal om fietsen binnen te vervoeren

Opvallend in deze modellen zijn de vele bergvakken. Eura Mobil biedt de keuze uit acht buitenkleuren. Automaat, Fiat 160 of 180 Pk en een chassis tot 3.500 kg behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Halfintegralen

In de semi-integralen en integralen gaat Eura Mobil verder op de ingeslagen weg. Er komen wel enkele nieuwe indelingen bij zoals de 695 LF met reuzengrote dressingruimte over de volledige achterwand van de camper. Ook de 790 EF vervoegt het gamma. Dit model heeft een grote badkamer over de volledige achterwand en twee éénpersoonsbedden.

 

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen