In Geel glampeer je bij een voetballer in de tuin

De Kempen ontdek je best vanuit een zalig logies. B&B De Worfthoeve in de Geelse deelgemeente Ten Aard heeft er een extra troef bij. Drie beltenten in de prachtige tuin zorgen voor de ultieme glampingervaring.

Zaakvoerders Katrien en Kevin Oris - in een verleden onder meer profvoetballer in Zuid-Korea - laten niets aan het toeval over. “Onze gasten hebben minstens evenveel of zelfs nog meer luxe dan in de B&B”, klinkt het.

All-in formule

Elke tent beschikt over een zithoek, een tweepersoonsbed, een koffieruimte, een toilet en inloopdouche en een terras met BBQ en vuurschaal. Op het terrein, en in de prijs inbegrepen, vind je ook nog een Hot Tub, een sauna en een overdekte buitenkeuken. Het kokerellen was nog nooit zo leuk. Ook het luxe-ontbijt bestaande uit streekspecialiteiten en zelfgemaakte producten is in de prijs inbegrepen. Het verwarmde binnenzwembad kan vrij gebruikt worden.

Kevin en Katrien leggen hun gasten graag in de watten. Ook kinderen zijn hier aan het juiste adres. In de tuin van de voormalige konijnenhoeve werd een speelzone met springkasteel en trampoline ingericht. Je vindt er drie alpaca’s, twee shetlandpony’s en zeven geiten die je kan voederen, aaien en vertroetelen.

  (c) De Worfthoeve

  Ideale uitvalsbasis

  De tenten zijn geschikt voor maximaal vijf gasten. De glamping is open in juni, juli, augustus en september en wordt gereserveerd voor minimaal twee overnachtingen.

  Het Kempisch Kanaal ligt vlakbij. Met de fiets sta je zo in het centrum van Geel of in de natuurreservaten rondom de stad. De vroegere heidestreek, met zijn mysterieus erfgoed, toffe cafés en bijzondere musea, laat zich ook te voet ontdekken.

  Gepubliceerd op donderdag, juni 16, 2022 door Marijn Follebout

  Delen