Giottiline focust op compacte voertuigen

Sinds de overname door de Rapido Groep is het Italiaanse merk Giottiline in volle expansie. Niet alleen door de bouw van een nieuwe fabriek, ook op het vlak van modellen en indelingen.

De compacte halfintegraal Siena 350 is een nieuwkomer. Deze camper met een buitenlengte van 637 cm heeft de populaire indeling met face à face-zithoek en een paviljoenbed. Wie er met vier personen wil slapen, bouwt de zithoek eenvoudig om. Achteraan is er geen bed, wel een badkamer en een kleerkast over de volledige breedte van het voertuig. Onderaan verschuilt zich een ruime garage voor fietsen.

Bij de buscampers maakt de Giottivan 60B zijn opwachting. Deze bestelwagen heeft achteraan een dubbel stapelbed voor vier personen. In de badkamer is gekozen voor een houten douchebodem en een draaibare wastafel die voldoende ruimte laat voor de douchecabine. De koelkast is er een van 140 l en er is een kleerkast met twee deuren van vloer tot plafond.

Maar er is ook droevig nieuws want de integralen verdwijnen uit het gamma. Er wordt nog één alkoofmodel aangeboden, de Therry T45 met dwarsbed achteraan. In deze reeks vind je ook nog drie halfintegralen met twin- of vrijstaand bed.

 

 

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Stefanie Kesteloot

Delen