Glamping in het circus tijdens Theater aan Twater

Een weekend lang luxueus logeren tussen circusartiesten. In De Schorre in Boom kan het tijdens Theater aan Twater, een festival dat humor, spektakel, circus, acrobatie, vuur en clownerie belooft. Lezers van Kampeertijd krijgen 10 procent korting.

In het weekend van 21 en 22 mei treden niet minder dan 150 internationale circusacts op in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Je kan er nu ook een echt weekend van maken. Famping heet dat, glamping op een festival.

(c) Theater aan Twater

Rond het kampvuur

In het circusdorp Cirq City staan belltenten opgesteld die volledig ingericht zijn, tot het bedlinnen toe. Elke tent telt vier bedden. Avondmaal en ontbijt zijn inbegrepen.

In Cirq City draait alles om beleving. ’s Avonds worden liedjes gezongen en verhalen verteld rond het kampvuur. ’s Morgens kan je deelnemen aan circusinitiatie of de dieren helpen verzorgen op de kinderboerderij. Je krijgt ook een meet & greet met de artiesten die overdag optreden. En voor wie wil ontsnappen aan die knotsgekke circusfamilie kan de rust opzoeken in het Trollenbos aan de andere kant van De Schorre. In het bos zitten zeven reuzegrote trollen verborgen. Bij mooi weer kan je er ook het Barrevoetspad volgen, een zalig blotevoetenpad door het moerasbos. In De Schorre hoef je je nooit te vervelen.

(c) Theater aan Twater

Kinderfestival

Sinds dit jaar maakt het kinderfestival Schorriemorrie ook deel uit van Theater Aan Twater. In dit immense speelparadijs zijn kinderen van 3 tot 12 jaar koning. De acts van Theater Aan Twater vinden telkens van de middag tot de late avonduurtjes plaats. Ga dat zien! Ga dat zien!

Meer info en boekingen

Reserveer nu al je glampingplek. Wie boekt via de website en na zijn betaling ook een mailtje stuurt naar kaaimannen@telenet.be  met de vermelding ‘Kampeertijd.be’ krijgt 10 procent korting. Deze wordt na betaling meteen terug gestort.

Meer info: www.theateraantwater.be 

Gepubliceerd op woensdag, februari 2, 2022 door Marijn Follebout

Delen