Karmann en de stijlbreuk

Karmann presenteert voor 2022 voor het eerst een buscamper op basis van een Ford Transit Custom. De Duncan is verkrijgbaar in een korte en lange versie.

De kleinste van de twee Duncans (497 cm) heeft een driezitsbank op rails. ’s Avonds maak je hier een bed van. Slapen kan ook in de pop-updaktent, die de stahoogte verhoogt van 140 tot 203 cm. Achter de bestuurdersstoel is een compacte keuken met een tweepits gasfornuis en een koelkast met vriezer.

De langere versie van de Duncan (534 cm) wordt geleverd met een compacte badkamer met toilet. De zitbank kan je laten vervangen door twee individuele stoelen en de tafel stel je ook eenvoudig buiten op. Standaard krijgen beide modellen een 105 pk motor. Graag wat meer power of een automaat? Deze zijn optioneel verkrijgbaar. Cruisecontrol, een snelheidsbegrenzer, lederen stuurwiel en een Truma-dieselverwarming zijn standaard inbegrepen.

De Davis Trendstyle is in meerdere opzichten een bijzondere, nieuwe buscamper. Je herkent hem meteen aan de nieuwe lakkleur Lanzarote Grey en aan de zwarte aluminium velgen, zwarte luifel en donker getinte vensters. Al wacht de echte verrassing binnenin. De meubels en kasten kregen een onderhoudsvriendelijke coating met microvezellook. Dat geeft het interieur een stijlvolle en gezellige toets.

 

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen