LMC Tandero: caravan voor koppels

Het Duitse LMC lanceert met Tandero een nieuw caravanmodel die volgens de fabrikant vooral koppels zal kunnen bekoren. Tijd voor #caravanlife.

De Tandero zit als middenklasser ergens tussen de Sassino, een instapmodel van LMC, en de meer gevorderde Vivo. De caravan verschijnt op de markt in vijf verschillende lay-outs - de eerder minieme verschillen draaien vooral om de grootte, de indeling en het aantal bedden. Sommige modellen bevatten een tweepersoonsbed, anderen twee enkele bedden. Kwestie van ook koppels te slapen te leggen die niet langer de lakens delen. Er bestaat ook een optie met kinderbedjes.

LMC probeert vooral het verschil te maken met een strakke, moderne inrichting. Indirecte verlichting, doorgetrokken minimalisme en matzwarte en donkergrijze tinten knipogen uitdrukkelijk naar Japans en Scandinavisch design. Verder veel natuurlijke materialen, onder meer blinderingen uit linnen en vilten organisatiemappen die je gemakkelijk van de uur kan halen voor dagtrips.

(c) website LMC

De Tandero zal te koop zijn vanaf 24.500 euro. Meer info op de website van LMC of bij een van de zes Belgische dealers: Antwerp Motorhomes (Hoevenen-Stabroek), Limburg Motorhomes (Leopoldsburg), BeCamper (Eupen), DD Mobilhomes (Waregem), DKW Caravans (Wevelgem) en Rijmaran (Brugge).

Gepubliceerd op dinsdag, augustus 16, 2022 door Tom Peeters

Delen