Notin viert 100-jarig bestaan

De eigenzinnige Franse fabrikant Notin - die dit jaar 100 kaarsjes mag uitblazen – breidt zijn Pro-gress-gamma op Fiat Ducato uit. De Progress halfintegralen krijgen er twee indelingen bij, de I.Progress integraal één indeling.

Vera (649 cm) is een compacte halfintegraal die goed scoort met een grote face à face-zithoek, een open keuken en achteraan een badkamer en garage. Daarboven vind je een dressing over de volledige breedte van het voertuig. Een gigantisch paviljoenbed van 150 cm breed biedt subliem slaapcomfort.

Met de Bilbao BCL (749 cm) is de indeling met vrijstaand bed terug. Het wasmeubel rust tegen het voeteinde van het bed. Links en rechts heb je dan de douchecabine en de wastafel.

De nieuwe integraal, de Palma JL (689 cm) is vrij compact met een klassieke indeling: een twinbed, een badkamer met volwaardige douchecabine en een maxisalon vooraan.

Voortaan kies je ook uit twee meubelvarianten, zonder meerprijs. Zo is er de Scandinave, met lichteiken meubels en gelakt hout. De andere afwerking is Java. Andere nieuwigheden zijn een nieuwe bestuurdersdeur bij de integralen en vrijstaande bedden die verbreed zijn naar 150 cm. Tot slot is er nog een optioneel Heavy Pack met een 4,4 ton chassis en een 160 pk motor.

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen