Rapido lanceert twee “compacte maar ruime” modellen

Zowel de C55i als de C86i zijn korter dan de standaardmodellen van Rapido, maar volgens de Franse fabrikant betekent dat niet dat ze inboeten op functionaliteit.

De C55i is slechts 6,72 meter lang, maar beschikt niettemin over twee bedden - met daaronder een opbergruimte voor fietsen of ander buitenmatig materiaal. De muur in de badkamer draait, zodat camperaars zowel toilet als douche comfortabel kunnen gebruiken. De C86i is iets groter, wat zich onder meer uit in een centraal bed van 140 centimeter breed, een tafel voor vier personen en een grote keuken, voor wie onderweg graag uitgebreid kokkerelt.

De modellen behoren tot de nieuwe Série C, die Rapido voorstelde tijdens het caravansalon in Düsseldorf en die in 2023 op de markt komen. Beiden bieden bieden plaats aan vier passagiers en hebben ook vier slaapplekken. Rapido meent dat alle faciliteiten aanwezig zijn voor eender welk avontuur, met dank aan een geoptimaliseerd interieur. “Moeilijk te geloven dat deze campers 18 centimeter korter zijn dan onze standaardmodellen”, klinkt het. Het uiterlijk is volgens Rapido geïnspireerd op luxeauto’s, al lijkt de camper nog altijd een beetje op een werkersbusje.

Meer info over Rapido: https://www.rapido-motorhome.be/nl/

Gepubliceerd op maandag, september 5, 2022 door Tom Peeters

Delen