Zachte, elegante vormen

De nieuwe Tabert Da Vinci krijgt een complete make-over. Met optionele designpakketten voeg je nog meer luxe toe, o.a. met gladde aluminium zijwanden, kadervensters, luifel met ledverlichting en de brede Premium-woonceldeur.

Het GVK-dak is 48 mm dunner en lichter geworden, maar isoleert nog steeds even veel, ook tegen de geluidshinder bij hagel en regen. Dat is mogelijk door een herverdeling van de materiaaldikte.  

Zachte, elegante vormen kenmerken het interieur. Qua kleuren overheersen lichtbruin voor de meubels met grijze elementen voor de schappen onder de bovenkasten, tafel- en keukenbladen. Er zijn verschillende stoffen verkrijgbaar, geïnspireerd op zand, aarde en steen. Opvallend is ook de vele ledverlichting. Handgrepen krijgen een Tabbert-embleem mee en in de keuken leent een uitklapbare werkbladextensie zich perfect om er een koffiezetapparaat op te plaatsen.  

Vier nieuwe indelingen maken hun opwachting: 

  • De supercompacte 390 QD. Hij heeft een treinzit en badkamer tegen de achterwand en vooraan een dwarsbed. 

  • De 495 HE heeft een treinzit in de neus en een twinbed achteraan. 

  • De 500 KD is er op maat van gezinnen en biedt zes slaapplaatsen. Hij heeft in de neus een dwarsbed, centraal de zithoek en achteraan een stapelbed en badkamer in rijrichting.  

  • De 560 HTD steelt de show met een badkamer over de volledige achterwand, een Frans bed in rijrichting en een rondzit in de neus. 

In totaal heb je keuze uit acht indelingen.  

Gepubliceerd op donderdag, januari 14, 2021 door Steven Durnez

Delen