Accessoires met AAA-score

Zo wordt kamperen nog een heel pak comfortabeler: deze nieuwe accessoires komen eraan in 2024.

Warmhoudertje

Nee, geen gebreide winterwolletjes of dampende Glühwein als warmhouder, maar een comfy zetelhoes! Zonder electro of batterijen warmt die zichzelf op. Altijd klaar voor gebruik, dus. Als je in je (kampeer)stoel zit, trekt die aangename warmte door je hele lijf. Mmm, wanneer was die volgende wintertrip gepland.

bit.ly/verwarmdezetelhoes

 

Vrijheid, blijheid

Breekt het zweet je al uit als je denkt aan die worsteling met tentstokken om die voortent netjes voor je camper te krijgen? Dat hoeft niet langer, want deze voortent blaas je gewoon op en klaar! In vergelijking met een klassieke voortent met stokken is zo ook lekker licht, met 23,3 kg. Het is een vrijstaand exemplaar: dat betekent dat je ze rustig kan laten staan als je er met de camper even boodschappen moet gaan doen. Vanlife wordt daardoor een pak gemakkelijker. Lang leve de vrijheid!

bit.ly/opblaasbarevoortent

Allemaal: zitten!

Genoeg stoelen mee, zodat iedereen lekker kan zitten? Met dit opvouwbaar stoeltje van Haba is dat geen probleem: het is klein qua pakruimte, maar groots in comfort dankzij het kussentje. En ‘klein’ is hier echt micro: ideaal als elke vierkante centimeter telt…

 bit.ly/habastoeltje

 

Follow the sun…

Hoe slim is dat: met een luifel en zonnepaneel in één kan je gaan en staan waar je wil, zonder afhankelijk te zijn van oplaadpunten op de camping om je batterij weer on point te krijgen. Meer autonoom: dat betekent ook dat je langer off grid kan gaan. Deze solar luifel is de eerste en enige in zijn soort, voorlopig kan je ‘m enkel pre-orderen.

bit.ly/zonnepaneelluifel

Mag Bobbie mee?

Ja hoor: met deze transportmand voor honden van Thule voelt je viervoeter zich evenzeer thuis in je camper als jij.

bit.ly/hondentransportmand

 

Slimme swing

Dát is handig: een trekhaak die meedraait met de deur, zodat je achterdeuren functioneel blijven met een fietsdrager… Kleine bummer: helaas is de Thule veloSwing nog niet beschikbaar voor alle modellen.

bit.ly/thuleveloswing

Bekroonde troon

Eerlijk? Het zit toch nét iets fijner, deze porseleinen bril/deksel voor je kunststof toilet. Bovendien is die gemakkelijker schoon te houden dan een klassieke campertoiletkom. En omdat het gladde porselein makkelijker schoonspoelt, bespaar je ook nog eens water.

bit.ly/bekroondetroon

 

Kleine wasjes, grote wasjes…

Geen waterleiding in je vancamper? Geen probleem: deze mobiele wastafel is een handige oplossing, of je ‘m nu gebruikt als keukenspoelbak of als badkamer-wastafel. Kan allebei. En zelfs al heb je toch wastafel in je camper, dan nog blijft dit een uiterst handig exemplaar op verplaatsing, als je graag buiten kookt.

bit.ly/boxiowash

Daar zit muziek in!

Hoor je het? Dáár brandt de lamp. Want ja: deze kampeerlamp heeft meteen een geïntegreerde bluetooth speaker… De lithium-ion batterij kan je via het USB-poortje laden, dankzij het lichte gewicht kan je de Coleman-lamp vlot meenemen, in de tuin of in de tent. Waar was dat feestje?

bit.ly/muzieklamp

Gepubliceerd op donderdag, februari 22, 2024

Delen