Benimar borduurt voort op smaakmakers

De Amphitryon-integralen vallen zo goed in de smaak dat de Spaanse fabrikant Benimar er twee indelingen aan toevoegt: de A983 en de A961. En er is ook nieuws bij de halfintegralen en de bus-campers.

De A983 (659 cm) is supercompact en beschikt toch over vijf volwaardige zit- en slaapplaatsen. Boven het XL-salon is plaats voor een groot paviljoenbed. Tegen de achterwand vind je dan de garage en een kledingkast over de volledige breedte. Er is ook ruimte om een extra bed te maken. De A961 (699 cm) kreeg dan weer een klassieke indeling met twinbed achteraan.

Bij de halfintegralen is de T488 een nieuwkomer. Met net geen 7 m lengte is dit een van de populairste indelingen op de markt. De gigantische face à face-zithoek met een paviljoenbed van 160 bij 140 cm en een centrale keuken heeft achteraan een badkamer en een garage met een dressing erboven. In de badkamer kreeg de wastafel een nieuwe plek om meer ruimte te creëren voor het toilet en de douche.

Geen grote updates bij de buscampers. De acht indelingen zijn verkrijgbaar als drie Up-modellen met standaard een fietsenrek, zonnepaneel en luifel. De andere vijf modellen kunnen voorzien worden van zeer complete uitrustingspakketten. De Spaanse fabrikant blijft in alle reeksen sterk inzetten op de pakketten. Zo zijn het Winter pack en Northautokapp pack populaire opties.

Verkrijgbaar bij

www.benimar.es

Gepubliceerd op vrijdag, oktober 1, 2021 door Steven Durnez

Delen