Coworking in de vrije natuur in de Kempen

Corona veranderde onze kijk op de vaste werkplek grondig. Termen als flexwerken en coworking zijn niet meer enkel bekend bij hipsters die mocha's of macchiato's slurpen. Met je laptop of tablet kan je overal inpluggen om je werk te doen. In Geel kan dat tegenwoordig zelfs vanop glamping Josephine.

Bar d’Office onderhoudt een netwerk van professioneel uitgeruste en inspirerende werk- en vergaderlocaties. De nieuwste telg binnen dit netwerk is glamping Josephine in Geel – Ten Aard. Tussen de paardenweiden en aan de oever van een grote vijver staan twee belltenten opgesteld voorzien van alle comfort, zoals een zitruimte, bedden en eigen sanitair met douche.

Productiever in de natuur

Je kan de tenten nu ook huren als werkplek. De kostprijs is 25 euro per werkdag of 125 euro voor twee dagen met een overnachting. Even de benen strekken? Je zit zo aan het Kempisch Kanaal, in de Kempense bossen en op het jaagpad van de Kleine Nete. Verschillende fiets- en wandeltochten doorkruisen het gebied. Natuurreservaat De Zegge ligt vlakbij.

“Sinds ik zelf meer van thuis werk, merk ik dat het heel inspirerend kan zijn om eens niet op je vaste werkplek te zitten”, zegt eigenaar Joke Lammens. “Ik stel ook vast dat ik buiten in de natuur veel rustiger en productiever ben. Nadat vorige zomer Hans van Bar d’Office onze glamping is komen testen als werkplek vond ik het een perfect concept om onze tenten ook tijdens weekdagen ter beschikking te stellen als kantoor.” Joke's vakantielogies is zo de allereerste glamping in ons land die ook als kantoorruimte kan gehuurd worden.

Glamping Josephine is open van april tot eind september. Wedden dat je nooit eerder klanten ontving in zo'n fantastisch kader?

Gepubliceerd op woensdag, juni 22, 2022 door Marijn Follebout

Delen