Etrusco geeft interieur een make-over

Het jongste merk uit de Erwin Hymer Groep nam de interieurs van zijn alkoof- en halfintegraalmodellen stevig onder handen.

De combinatie van grijs-witte tinten voor de wanden en bovenbladen van tafel en aanrecht blijft, de stijlvolle donkere bovenkastjes met elegante nerf maken het contrast.  

Voor wie het nog moderner wil, is er het designpakket Type X. Hier geen warm hout maar wel bovenkastjes in glanzend wit. De bijpassende stoffering ‘Emilia’ werd speciaal ontworpen.  

De integralen krijgen een all-in Complete Selection-pakket. Het goede nieuws: het is volledig gratis! Je krijgt airco op de motor, 16” bicolor aluminium velgen, led-dagrijlichten, lederen stuurwiel en een extra grote koelkast. Een flatscreen met automatische satellietantenne, navigatie met achteruitrijcamera, luifel en geïsoleerde vuilwatertank maken deze uitrusting wel heel compleet! Het interieur krijgt meteen het Type X-design. Hij is verkrijgbaar in vier indelingen: I 6900 SB en QB en de I 7400 SB en QB met keuze uit centraal - en twinbed.  

Buscampers  

Nieuw is ook de Vanolo buscamper in vier indelingen: dwarsbed, stapelbed en twinbed. Hij is ook verkrijgbaar in de Complete Selection-uitvoering.  

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen