Fleurette lanceert drie halfintegralen

De Franse fabrikant maakt deel uit van de Rapido-groep en staat bekend om zijn luxueuze integralen en halfintegralen van polyester. Seizoen 2021 staat in het teken van de lancering van drie halfintegralen op Fiat Ducato.

Compacte halfintegralen  

De reeks Migrateur staat voor compacte halfintegralen van slechts 223 cm breed. Tot nu was hij enkel verkrijgbaar in twee indelingen met een hoekbed (Frans bed). Een derde model vervoegt de reeks: de Migrateur 65 LJG met twinbed, bij ons een van de populairste indelingen. De nieuweling meet slechts 659 cm, maar slaagt er toch in om een twinbed te plaatsen van 194 bij 80 cm. Ondanks de beperkte lengte beschik je onder de bedden over een gigantische garage.  

De badkamer, in één meubel, bevindt zich tussen het bed en de zithoek. Ondanks de compacte ruimte omvat het een volwaardige douchecabine, toilet en wastafel. Ertegenover staat het keukenblok met een 2-pits gasfornuis. De compacte zithoek bestaat uit de twee voorste cabinestoelen en een L-vormige zitbank. De celdeur bevindt zich pal naast de passagiersdeur van de stuurcabine. Hij wordt gebouwd op een Fiat Ducato met 140 pk onder de motorkap en met een MTM van 3.500 kg.  

Luxueuze halfintegralen  

In de luxueuze Magister-reeks vervoegen twee indelingen de bestaande reeks. De Magister 73 LJG (730 cm) heeft tuinbedden van twee meter lang en 80 cm breed en kan optioneel uitgerust worden met een paviljoenbed boven de zithoek. Hij krijgt een gescheiden badkamer en een open keuken die uitmondt in een face à face-zithoek met de typische ronde tafel. De garage onder het bed heeft een hoogte van 119 cm. De Magister 74 LMC heeft standaard vijf gehomologeerde zitplaatsen, dankzij het maxisalon, en achteraan een vrijstaand bed dat in de hoogte verstelbaar is. Ook hier is een paviljoenbed optioneel.  

Nog meer wijzigingen 

  • De 69 LO is voortaan verkrijgbaar als 67 LO. Hij krijgt nieuwe kastdeuren, een XL-deur, een grote koelkast, een paviljoenbed van 150 cm breed en een garage van 81,5 bij 103,5 cm hoog.  

  • De 65 LMC is voortaan verkrijgbaar als 69 LMC met een paviljoenbed van 150 cm breed en een XL-deur. 

  • De 80 LMF is nu verkrijgbaar als de 78 LMF. De indeling is identiek, maar hij is 10 cm korter. Standaard is Alde-verwarming voorzien en een MTM van 4.400 kg.  

 

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen