Helemaal zen met LMC

Na het succes van de vorig jaar geïntroduceerde Tandero serie – met de populaire Japandi-stijl – ent LMC deze succesformule op de nieuwe Videro-reeks.

Die stijl is een combinatie van Japanse en Scandinavische invloeden, waarbij hoekige elementen en ronde vormen elkaar afwisselen. Indirecte verlichting zorgt voor een harmonieuze sfeer.

De bedden hebben pocketvering die zich aanpast aan je lichaamsbouw dankzij hun driedimensionale beweeglijkheid. In de keuken is er een speciale toevoeging: een hybride kookplaat met twee gasbranders en een inductiekookplaat. Afhankelijk van de voorzieningen en locatie kan je kiezen om te koken op gas of elektriciteit.

De zithoek kan flexibel worden aangepast: je kan face à face zitten of de kussens ombouwen tot twee loungestoelen.

Deze Videro is meteen verkrijgbaar in vijf indelingen; voor ieder wat wils met twinbed, dwarsbed, centraal bed en stapelbedden. De buitenbreedte is 232 cm. Met de bijbehorende LMC Home Box app en sensoren kan je zaken als de binnentemperatuur, bandenspanning en vullingsniveau nakijken. De app kan zelfs vertellen of de caravan goed is afgesloten. Als je wil, kan de Video ook geleverd worden met een pop-up daktent.

www.lmc-caravan.de

Gepubliceerd op maandag, oktober 9, 2023 door Steven Durnez

Delen