LMC tovert met ruimte

Een korte buscamper van 599 cm met een twinbed? Het is een uitdaging die LMC graag aangaat. In buscampers onder de zes meter is het nagenoeg onmogelijk om zo’n bed in te krijgen. LMC speel het echter klaar.

Voor dit studiemodel combineert de Duitse fabrikant interieurelementen uit de Inno van 590 op Ford en de Innovan 600 op Fiat. Het grote voordeel van de Ford Transit is de stahoogte van ruim 200 cm.

 De innovaties vind je terug in de badkamer en de keuken. Die laatste krijgt een uitschuifbaar werkblad. Als de keuken in gebruik is, schuift het rechterdeel van het blad over de bedden. Dit schuifdeel heeft een draaglast van 40 kg en leent zich perfect voor een koffieapparaat. Gebruik je de keuken niet, dan schuift het bovenblad terug.

Onder het bed vind je nog een uittrekbare voorraadkast. In de compacte badkamer heb je een douche, toilet en wastafel. Als je wil douchen, schuift het draaibare toilet in een nis onder het bed en klapt de wastafel tegen de wand. De bedden achteraan zijn 202 x 74 en 181 x 73 cm ruim. Samen vorm je ze om tot een vlak van 202/181 x 188 cm. Onderin is bergruimte te voorzien en door het middenstuk op te klappen krijg je ruimte voor fietsen.

Gepubliceerd op woensdag, mei 31, 2023 door Steven Durnez

Delen