Sportieve middenklasser bij Sterckeman

De nieuwe middenklasse serie van Sterckeman, de Sport Edition, heeft vier indelingen voor gezinnen en koppels.

Qua design is er gekozen voor meubels in een lichte, natuurlijke houtlook met zwarte fronten. De vloer lijkt op parket met een visgraatpatroon. Bij de uitrusting horen een Truma-gaskachel, een vaste watertank van 50 liter en een douchepakket met gordijn en handdouche.

Het kleinste model, de 410 CP (595cm), heeft een Frans bed aan de voorkant met ernaast een compacte badkamer. Met een lengte van 675 cm heeft de 480 CP een vrijstaand bed van 150 bij 198 cm. Het grootste model, de 490 PE ( 6,75 cm) heeft een stapelbedindeling. Het stapelbed ligt dwars achteraan, direct naast de ingangsdeur. In het midden vind je de zithoek, een grote kleerkast en de keuken tegenover elkaar. Aan de voorkant is een dwars tweepersoonsbed geplaatst.

De serie heeft nog twee andere indelingen: de 476 PE met stapelbedden en een indeling met enkele bedden, de 492 LJ. Met de nieuwe Open Edition lanceert de Franse fabrikant een nieuw topmodel, met sportieve striping en rijkelijke uitrusting zoals een panoramisch dakluik.

www.sterckeman-caravans.com

Gepubliceerd op maandag, oktober 9, 2023 door Steven Durnez

Delen