Tarragona, een unieke kampeerbestemming

Tarragona is een ideale toeristische bestemming om te kamperen. Goede temperatuur, mediterrane keuken, stranden met kristalhelder water en fijn zand, of bergen van meer dan 1.000 meter hoog.

Het aanbod aan campings in de omgeving is werkelijk indrukwekkend en elke camping biedt een unieke ervaring. Onder hen vallen de 6 beste campings van Europa op, erkend en bekroond door de belangrijkste gebruikersverenigingen van het continent.

De 44 campings aan de Costa Daurada en de 10 in Terres de l'Ebre zijn ideaal voor wie op zoek is naar een ervaring in contact met de natuur. Sommigen van hen liggen aan het strand, zodat u kunt genieten van het uitzicht en de zeebries. Anderen liggen midden in de bossen en bergen, omgeven door natuur en rust. In het centrale deel van de Costa Daurada vallen de campings van Salou, Cambrils en Vila-seca, la Pineda op.

Campings zijn ook ideaal voor wie op zoek is naar een duurzamere en milieuvriendelijkere ervaring. Velen van hen hebben duurzame en ecologische praktijken geïmplementeerd in hun faciliteiten en diensten, zoals zonnepanelen, compostering en recycling van afval, waterbesparing...

Kortom, als u op zoek bent naar een kampeerervaring in contact met de natuur, dan is er een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om uit te kiezen. Van strandcampings tot campings in het binnenland, van kampeerplaatsen tot volledig ingerichte bungalows... Voor elk type reiziger is er wel een optie. En Tarragona maakt zijn reclameslogan “Unieke kampeerbestemming” waar.

Meer info

Gepubliceerd op maandag, oktober 2, 2023

Delen