Hymer Eriba Nova 465 SL

In deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Eriba beschikt u over 4 slaapplaatsen.Deze caravan is gebouwd in 2008 en u kan gemakkelijk 2 electrische fietsen meenemen op het fietsenrek dat op de caravan gemonteerd is. Doordat de caravan is voorzien van een mover kan u deze eenvoudig op de gewenste plek zetten. Het handige grote serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
De gezellige en handige rondzit kan gemakkelijk omgebouwd worden tot slaapgelegenheid voor 2 personen. De keuken van deze caravan is uitgevoerd met een 3-pitsvuur , afzuigkap en koelkast met vriescompartiment om uw etenswaren in op te bergen. Eveneens is er een boiler voorzien dat u snel van warm water kan voorzien.
Achteraan in de caravan vindt u een ruim tweepersoonsbed in de lengte geplaatst. Naast het slaapgedeelte vindt u een badkamer met douche en cassettetoilet en daarnaast een wastafel.
Door het grote dakluik kunt u de overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De ingebouwde vloerverwarming zorgt voor een heerlijke warme vloer en voeten. Een TV met CD speler is ook voorzien
De caravan is ook uitgerust met een hordeur tegen de insekten, een grote voortent met glasvezel buizen, een luifel met zijwand en een stabilisator.
Andere technische specificaties:
Breedte 230cm
Totale lengte 695cm
Opbouwlengte 465cm
Leeg gewicht 1180kg
Maximum gewicht 1600kg
Verwarming op gas of op electriciteit (idem frigo)
Vaste schoonwatertank
Rolbare vuilwatertank
Radio TV voorbereiding

Voor verdere informatie kan u altijd terecht bij 0468/43.99.54

Vraagprijs
€16.000,00
# slaapplaatsen
tot en met 4
Opbouw lengte
4 tot 5 meter
Indeling
Rondzit
Merk
Hymer
Gewicht leeg
1000 - 1250 kg
Bouwjaar
2009
Contact info
rudi.van.heffen1@gmail.com

België

Delen